NOVICE

NOVICE

Delovna mesta za podoktorske študente na University of Hradec Králové (Češka)

Delovna mesta za podoktorske študente na University of Hradec Králové (Češka) Objavljeno: 15. 6. 2021

(UHK) iz Češke vabi podoktorske študente, da se prijavijo na razpis za delovna mesta na njihovi univerzi.

VABILO:


Dear colleagues,

we would like to inform you about the new Call for Competition for Postdoctoral Job Positions at the University of Hradec Králové.

Postdoctoral positions are offered to enhance existing and develop new research teams at the University of Hradec Králové (UHK).

We would like to summarize information about this position below.

The applicant must be a postdoctoral researcher, who has accomplished doctoral studies abroad or at any university in the Czech Republic except for the UHK, within the last 7 years. H-index of the applicant must be 4 at minimum  (except in social sciences and humanities). The applicant must have a relevant publication activity – at least 3 publications within the last 3 years and is obliged to actively participate in one conference organized by the UHK, every 6 months of the employment.

The employment must last between 6 and 30 months (between July 1, 2021 and December 31, 2023). The researcher must be at least a half-time employee of the UHK and his/her place of employment must be in the Czech Republic.

We can offer employment at a dynamic young university with a very good ranking and excellent research results. The estimated net wage at 1, 370 EUR/month/full time job.

Deadline for applications is June 21, 2021.

For more information see “Call for Competition for Postdoctoral Job Positions at the University of Hradec Králové“ or contact Veronika Hrůzová, coordinator of postdoctoral positions (veronika.hruzova@uhk.cz).

 

Univerzita Hradec Králové


 

Deli objavo:

NOVICE

Priložnost: Erasmus praksa v jezikovni šoli na Kanarskih otokih

Priložnost: Erasmus praksa v jezikovni šoli na Kanarskih otokih Objavljeno: 15. 6. 2021

Jezikovna šola NikaTeacher, ki se nahaja na Kanarskih otokih, natančneje v Las Palmas de Gran Canaria, vabi študente na opravljanje Erasmus prakse.

Več informacij dobite tukaj.

Jezikovna šola se ukvarja s poučevanjem angleščine in španščine.

 

Deli objavo:

NOVICE

Erasmus Day 2019

Erasmus Day 2019 Objavljeno: 24. 10. 2019

Za nami je mednarodni dogodek Erasmus Day 2019, ki se je zgodil 10.10.2019 na Trgu Leona Štuklja. Namenjen je bil vsem študentom Univerze v Mariboru in predstavitvi programov Erasmus+ s študijem, prakso in pripravništvom v tujini.

V Erasmus Day nas je popeljala mednarodna parada z več kot 500 tujimi študenti iz 30 držav sveta, ki so se oblečeni v svoje barve sprehodili po ulicah mestnega jedra.

Na Trgu Leona Štuklja so se predstavljala študentska društva ESN Maribor, Študentski svet UM, KMŠ, Iaeste Maribor in AEGEE Maribor, Mednarodna pisarna UM pa je nudila informacije o Erasmus+ programih mobilnosti.

Atrakcije dogodke so bili VR kotiček, kjer so se obiskovalci lahko s pomočjo VR očal sprehodili po poljubnem Evropskem mestu, Selfie kotiček, kjer so prijatelji lahko s pomočjo photo booth stojala ustvarili nepozabne fotke in stojnica Študentskega sveta, kjer so se študenti lahko prijavili na brezplačne jezikovne tečaje. Celotno dogajanje so spremljale zanimive nagradne igre in veliko nagradno žrebanje.

Informativni del dogodka je spremljal tudi zabavni program. Ogrel nas je DJ Helius, nato so nas v programu Erasmus ima talent navdušili tuji Erasmus študenti s svojimi nastopi, za zaključek pa sta nas znoreli glasbeni skupini Groovocado in Happy Ol’ McWeasel.

Vzdušje je bilo noro in mednarodna energija se je širila po Mariboru. Upamo, da smo koga navdušili, da se tudi sam poda na svojo Erasmus+ dogodivščino. Če se še vedno odločaš pa si na naši strani poglej postopek prijave, preberi kakšno navdihujočo Erasmus+ zgodbo ter preveri kam vse lahko greš na prakso.

Več fotografij iz dogodka si oglej v našem Facebook ALBUMU.

Deli objavo:

NOVICE

Erasmus praksa v Turčiji

Erasmus praksa v Turčiji Objavljeno: 17. 10. 2019

Yeditepe University iz Turčije išče praktikanta za delo v mednarodni pisarni.

↓↓↓ VABILO ↓↓↓

We are looking for an Erasmus intern to work in the Erasmus Office starting 1st of November, duration; 3 to 6 months.
Candidate should send their CV to email address; erasmus@yeditepe.edu.tr

Requirements;
• Minimum B2 Level of English
• Familiarity with Microsoft Office Programs
• Availability minimum 3 months, longer stays are preferable.
• Easygoing and presentable
• No experience needed

Note: This is an unpaid position.

Erasmus Team
Yeditepe University

Deli objavo:

NOVICE

NOVICE

DOBRODOŠLI NA NAŠI NOVI SPLETNI STRANI

DOBRODOŠLI NA NAŠI NOVI SPLETNI STRANI Objavljeno: 10. 10. 2019

Pripravili smo čisto sveže preoblečeno spletno stran, ki ti bo pomagala, da v nekaj enostavnih korakih odideš na sojo Erasmus+ dogodivščino.

Tukaj boš našel/la tudi koristne informacije, zanimive zgodbe ter video vsebine, ki bodo zapolnili tvoj svet.

Veseli bomo tvoje povratne informacije, kako ti je nova podoba in nova spletna stran všeč ter tvojih predlogov za izboljšave.

Prijavi se na naše novičke ter nas poišči na socialnih omrežjih. Bodi na tekočem o mednarodnem dogajanju v tvoji okolici.

Deli objavo:

NOVICE

AKTUALEN RAZPIS ZA ERASMUS+ PRAKSO

AKTUALEN RAZPIS ZA ERASMUS+ PRAKSO Objavljeno: 10. 10. 2019

Dragi študent/študentka!

Si že razmišljal/a, da bi šel/šla po praktične izkušnje za svojo smer študija, po nepozabne trenutke, nova prijateljstva ter obilo zabave v drugo državo? Ne veš kje bi opravljal/a svojo obvezno študijsko prakso? Opravi jo kar v drugi državi!

Še vedno se lahko prijaviš na Erasmus+ prakso in obvezno strokovno praktično usposabljanje v tem študijskem letu 2019/2010 opraviš na instituciji v tujini.

Sredstva za štipendijo so še na voljo!

Brez skrbi. Pomagali ti bomo skozi celoten prijavni postopek in zagotavljamo ti, da svoje odločitve ne boš obžaloval/a.

Oglej si celoten POSTOPEK PRIJAVE na naši spletni strani ali preveri AKTUALEN RAZPIS.

Opogumi se in se prijavi na nepozabno Erasmus+ dogodivščino.

Zapolni svoj svet!

Deli objavo: